Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.03.2021

Службова недбалість зі збитками державному бюджету в розмірі 800 тис грн – судитимуть експосадовця Черкаської ОДА

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури слідчими Управління СБУ в Черкаській області закінчено досудове розслідування та до суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього керівника одного з  структурних підрозділів Черкаської обласної адміністрації за фактом службової недбалості, що призвела до спричинення збитків державному бюджету на суму 800 тис грн (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, обвинувачений неналежно виконав покладені на нього службові обов’язки та не перевірив ні особисто, ні через підлеглих працівників фактичне виконання масштабного будівництва медичної установи й підписав підроблені акти виконаних робіт, в яких було вказано про повне завершення будівництва об’єкту в той час, коли роботи взагалі не були виконані, внаслідок чого бюджету завдано збитки в особливо великих розмірах.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1331