Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.11.2020

Смертельна ДТП на Уманщині - затриманому водію вантажного автомобіля повідомлено про підозру

У вівторок, 24.11.2020, за процесуального керівництва Уманської місцевої прокуратури повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України), 22-річному водію вантажного автомобіля «Skania», який за даними слідства, 24.11.2020, близько 08 години, рухаючись автодорогою Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам’янка в напрямку м. Кропивницький, здійснив наїзд в стоячу автоколону, внаслідок чого автомобіль «Fоrd Transit» відкинуло на ліве узбіччя в кювет, автомобіль «Zaz Vida» від удару затиснуло під вантажний автомобіль «Mercedes Actros». В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «Zaz Vida» та малолітній пасажир, 2015 року народження, загинули на місці події.

Після вчинення ДТП водія автомобіля «Skania» затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1109