Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2020

У Черкасах в ДТП постраждала дитина – жителю Черкаського району оголошено підозру

У понеділок, 23.11.2020, за процесуального керівництва Черкаської місцевої прокуратури 31-річному водію повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжке тілесне ушкодження неповнолітній особі (ч. 2 ст. 286 КК України).

За версією слідства, підозрюваний 22.11.2020, керуючи автомобілем, рухаючись по проїзній частині вул. Смілянська в м. Черкаси, проявив неуважність, чим порушив вимоги Правил дорожнього руху України, та на пішохідному переході здійснив наїзд на малолітнього пішохода 2011 року народження. В результаті дорожньо-транспортної пригоди дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження та на цей час перебуває в лікарні.

Після скоєного водія автомобіля було затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває та здійснюється Черкаським відділом поліції ГУ Нацполіції в Черкаській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1150