Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.11.2020

На Жашківщині прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно колишнього керівника комунального підприємства за фактом розтрати бюджетних коштів

За процесуального керівництва Жашківського відділу Уманської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно колишнього директора одного з комунальних підприємств Жашківського району за фактом розтрати бюджетних коштів шляхом зловживання службовим становищем (ч. 2 ст. 191 КК України).

За даними слідства, обвинувачений з корисливих спонукань, у ході придбання підприємством модульної котельні, шляхом штучного завищення вартості товару в порівнянні з його ринковою вартістю, здійснив розтрату грошових коштів, виділених очолюваному ним підприємству з районного бюджету, в сумі понад 159 тис. грн.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба  Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1219