Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.11.2020

Після втручання прокуратури підприємець відремонтував дитячий майданчик на Смілянщині

За результатом звернення Смілянською місцевою прокуратурою до Господарського суду Черкаської області з позовом про зобов’язання фізичної особи-підприємця виконати умови договору підряду, відповідач добровільно здійснив роботи по капітальному ремонту ігрового дитячого майданчика на території Смілянського району. Після втручання прокуратури договір підряду виконано, а провадження у справі закрито.

Раніше прокурори виявили, що оплата за вказаним вище договором підряду здійснена, проте ремонт підрядником не виконано, що стало підставою для вжиття прокуратурою заходів представницького характеру та звернення до суду з відповідним позовом.

Варто зауважити, що правоохоронцями також розпочато кримінальне провадження, за наслідками досудового розслідування в якому прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно фізичної особи-підприємця за фактом службового підроблення та заволодіння чужим майном шляхом зловживання особою своїм службовим становищем (ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 191 КК України).

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1149