Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2020

Двох депутатів зі Звенигородського району притягнуто до адміністративної відповідальності за несвоєчасне подання електронної декларації

Звенигородською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією за ч. 1 ст. 172-6 (порушення вимог фінансового контролю) КУпАП, стосовно двох депутатів місцевих рад Звенигородського району.

Установлено, що вказані посадовці, в порушення вимог ч. 1 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції», без поважних причин, маючи всі необхідні можливості, несвоєчасно подали щорічні декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2019 рік, за формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції.

За принципової позиції прокуратури, 05.10.2020 Звенигородським районним судом зазначених депутатів визнано винуватими у вчиненні адміністративних правопорушень і накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафів розміром 850 грн кожному.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1133