Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.09.2020

До суду скеровано обвинувальний акт відносно черкащанина за збут та виготовлення в особливо великих розмірах психотропної речовини (амфетамін)

Черкаською місцевою прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення, зберігання психотропної речовини (амфетаміну) з метою збуту у особливо великих розмірах, незаконного придбання, зберігання прекурсора в особливо великих розмірах з метою їх використання для виготовлення психотропної речовини та незаконного придбання, зберігання обладнання призначеного для виготовлення психотропної речовини з метою виготовлення психотропної речовини за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311 та ч. 3 ст. 313 КК України.


Так, 36-річний черкащанин придбав прекурсор «фенілнітропропен» (90 г) та обладнання для виготовлення психотропної речовини «амфетамін», а в подальшому виготовив вказану речовину в особливо великих розмірах (більше 15 г), яку збував на території міста Черкаси для особистого матеріального збагачення.


Довідково: за вчинені кримінальні правопорушення передбачено покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Прес-служба  Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1277