Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.09.2020

Підозрюваному у наданні неправомірної вигоди одному із заступників начальника відділу поліції обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Черкаською обласною прокуратурою спільно з СУ ГУНП в Черкаській області та УСР в Черкаській області ДСР НП України 11.09.2020 затримано жителя м. Умань під час надання неправомірної вигоди в розмірі 4000 доларів США, одному з заступників начальника відділу УСР в Черкаській області ДСР НП України, для подальшої передачі прокурору та слідчому за повернення вилученого в кримінальному провадженні майна, а саме двох позашляховиків елітних марок, визнаних речовими доказами в кримінальному провадженні, в зв’язку із підробленням номерів агрегатів автомобілів.


Особу, яка надавала неправомірну вигоду затримано на місці вчинення кримінального правопорушення за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України.


За клопотанням слідчого погодженого прокурором, ухвалою слідчого судді 14.09.2020 підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


На цей час досудове розслідування триває, вживаються заходи до закінчення досудового розслідування в розумні строки.


Довідково: Санкцією ч. 3 ст. 369 КК України передбачено покарання у виді позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна  або без такого.

Прес-служба  Черкаської обласної прокуратури


 

кількість переглядів: 1294