Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.09.2020

Місцевою прокуратурою спільно з працівниками поліції затримано мешканця м. Христинівки при наданні неправомірної вигоди службовій особі

Уманською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області за участю Черкаського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України задокументовано факт надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище.


Так, заступнику начальника слідчого відділу Христинівського ВП УВП ГУНП в Черкаській області, 56-річний мешканець м. Христинівка Черкаської області, запропонував та в подальшому надав неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів у сумі 1 тисяча доларів США за вирішення питання про закриття кримінального провадження по факту незаконного придбання та зберігання наркотичних засобів його сином, кримінальне провадження відносно якого розслідується СВ Христинівського ВП ГУНП в Черкаській області.


За матеріалами Черкаського управління ДВБ НПУ слідчим відділом Уманського ВП ГУНП було розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).


Хабародавця затримано в порядку ст. 208 КПК України.


Наразі вирішується питання про повідомлення затриманій особі про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Прес-служба  Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1283