Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2020

Прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно заступника начальника управління – начальника відділу чергової служби управління патрульної поліції

Прокуратурою області за наслідками досудового розслідування 09.09.2020 направлено до Соснівського районного суду м. Черкаси обвинувальний акт стосовно заступника начальника управління – начальника відділу чергової служби управління патрульної поліції в Черкаській області ДПП НП України за фактом вимаганням неправомірної вигоди за ч. 3 ст. 368 КК України.


У ході досудового розслідування встановлено, що обвинувачений вимагав в одного із працівників управління патрульної поліції в Черкаській області грошові кошти у розмірі 500 дол. США за не притягнення останнього до дисциплінарної відповідальності відповідно до результатів службового розслідування.


За вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.


Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба  Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1370