Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2020

Привітання з нагоди Дня Незалежності України

Сьогодні, напередодні найбільшого національного свята українського народу, прокурор Черкаської області Олександр Воронін привітав працівників органів прокуратури області з 29 річницею незалежності України.

У своєму привітанні він зазначив, що 24 серпня 1991 року, зважаючи на волю українського народу та його прагнення до власної держави, ухвалено Акт проголошення незалежності України.

Керівник відомства відмітив, що «безумовно, роки незалежності стали випробуванням для всіх нас на зрілість, терпіння та толерантність. Сьогодні суспільство потребує змін, які необхідні для побудови дійсно незалежної та правової держави, чиї громадяни незалежно від статусу та займаної посади повинні однаково відповідати перед законом. І саме в цей час працівники органів прокуратури мають бути надійною запорукою відновлення законності та правопорядку в країні, адже вони стоять на сторожі  інтересів держави і громадянина, здійснюють захист прав і свобод людини. Суспільство розраховує на нашу професійність, чесність, сумління та принциповість».

Не можна не згадати та не висловити глибокої шани тим, хто зустрічатиме свято на передовій, слід пишатися їх сміливістю, самопожертвою і патріотизмом. Вічна пам’ять нашим воїнам, які полягли за свободу нашої держави», - зазначив Олександр Воронін.

Також, від імені керівництва прокуратури Черкаської області Олександр Володимирович звернувся зі словами привітання до колег, працівників органів прокуратури області та ветеранів, побажавши всім міцного здоров’я, щастя, добробуту та сімейного благополуччя, мирного неба та гарного настрою, а також подякував всім за роботу у справі зміцнення законності й правопорядку на теренах нашої області.

Наказами Генерального прокурора та прокурора області з нагоди свята та за сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм і досягнення позитивних результатів у роботі заохочено окремих працівників органів прокуратури області.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

   

   

 

 

кількість переглядів: 1698