Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2020

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього працівника поліції, який намагався незаконно продати зброю

За наслідками досудового розслідування прокуратурою Черкаської області до Соснівського районного суду м. Черкаси скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього працівника Черкаського РВП ГУНП в Черкаській області за фактом незаконного поводження зі зброєю та незакінченого замаху на збут вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу (ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, обвинувачений незаконно придбав мисливську комбіновану рушницю моделі ІЖ-56-1, яку намагався збути місцевому жителю за 10 тис. грн, однак свій умисел не довів до кінця, оскільки його неправомірні дії були припинені працівниками поліції.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено територіальним управління Державного бюро розслідувань, розташованим у місті Києві, за процесуального керівництва прокуратури Черкаської області.

Довідково: покарання за вказаний злочин передбачає позбавлення волі на строк  від 3 до 7 років.

Нагадаємо, що відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1396