Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.08.2020

До 7 років позбавлення волі засуджено жительку Сміли за заподіяння тяжкого тілесного ушкодження знайомому

За публічного обвинувачення Смілянської місцевої прокуратури Смілянський міськрайонний суд визнав винною 40-річну жительку Сміли у заподіянні тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України), та призначив їй покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

У ході судового розгляду установлено, що між обвинуваченою та її знайомим під час розпиття спиртних напоїв виникла сварка, у ході якої вона, образившись на потерпілого за лайку на її адресу, взяла дерев’яне топорище та вдарила останнього по голові, чим завдала тяжкі тілесні ушкодження, від отримання яких він помер в Смілянській міській лікарні.

Після вчинення злочину обвинувачена, намагаючись уникнути кримінальної відповідальності, з місця події зникла, однак через декілька днів була викрита правоохоронцями та завдяки проведення необхідних слідчих і процесуальних дій прокурором було встановлено достатність доказів її винуватості.

Правопорушниці під час досудового розслідування обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, який судом залишено до вступу вироку в законну силу.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1197