Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.08.2020

На лаві підсудних – житель Уманщини, який обвинувачується в умисному вбивстві бізнес-партнера

Прокуратурою Черкаської області до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням жителя Черкащини в умисному вбивстві партнера по бізнесу в м. Умань, а також незаконному придбанні, зберіганні та носінні вогнепальної зброї та боєприпасів (ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України).

Слідством установлено, що 48-річний підприємець 07.03.2020, перебуваючи в офісному приміщенні в м. Умань, на грунті раптово виниклих неприязних відносин з партнером по бізнесу, які виникли внаслідок довготривалої та постійно діючої незгоди з приводу фінансової й іншої діяльності товариства, співзасновниками якого вони були, умисно та цілеспрямовано, знаходячись на невеликій відстані від потерпілого, здійснивши постріли з пістолета, вбив останнього.

У межах досудового розслідування обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Довідково: за вчинені кримінальні правопорушення особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років позбавлення волі.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1290