Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2020

У прокуратурі Черкаської області відбулася координаційна нарада щодо стану протидії злочинності та кримінальній корупції (ФОТО)

У середу, 29 липня 2020 року, в прокуратурі Черкаської області під головуванням прокурора області Олександра Вороніна за участю першого заступника та заступників прокурора Черкаської області, керівництва Національної поліції в області, управління стратегічних розслідувань ДСР НП України в області, Служби безпеки України в області, фіскальної служби в області, управління патрульної поліції в області, керівників місцевих прокуратур, начальників територіальних відділів поліції відбулася координаційна нарада, на якій обговорено питання стану протидії злочинності та кримінальній корупції на території Черкаської області, ефективність вжитих правоохоронними органами заходів, спрямованих на протидію, виявлення і припинення кримінальних правопорушень упродовж І півріччя 2020 року.

На нараді підведено підсумки спільної діяльності правоохоронних органів у запобіганні та протидії злочинності, у тому числі кримінальній корупції на території Черкаської області за 6 місяців 2020 року.

Учасниками заходу відмічено, що організація скоординованої роботи та об’єднання зусиль усіх правоохоронців є головною метою наради, адже за цим стоїть усвідомлення пріоритетності завдань, пов’язаних із забезпеченням законності та правопорядку, надійним захистом прав і свобод громадян.

Увагу учасників наради звернуто на покращення роботи задля реальної результативності. Також окреслено коло проблемних питань, у вирішенні яких правоохоронці повинні вжити першочергових заходів. Зокрема, профілактика окремих категорій кримінальних правопорушень, у тому числі злочинів проти життя та здоров’я особи, майнових злочинів, які в структурі злочинності становлять більшу частину всіх облікованих кримінальних правопорушень, а також розтрати бюджетних коштів, привласненні земель.

Під час заходу з інформацією, поясненнями та пропозиціями щодо узгоджених дій у сфері протидії злочинності та координації на території Черкаського регіону виступили всі керівники правоохоронних органів області.

За підсумками наради визначено спільні скоординовані заходи, спрямовані на утвердження законності та протидію злочинності на Черкащині, які правоохоронці будуть реалізовувати упродовж поточного року.
                  
Прес-служба прокуратури Черкаської області

   

   

кількість переглядів: 1397