Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.07.2020

За втручання прокуратури розірвано незаконний договір закупівлі за бюджетні кошти новорічної ялинки та інсталяцій вартістю 2,3 млн грн

Після відкриття провадження господарським судом Черкаської області у справі за позовом Черкаської місцевої прокуратури про визнання недійсними результатів відкритих торгів по закупівлі штучної новорічної ялинки та новорічних інсталяцій на загальну суму 2,3 млн грн, сторонами добровільно виконано позовні вимоги прокуратури та розірвано відповідний договір поставки, укладений з порушеннями вимог законодавства.

Раніше прокуратура встановила, що пропозиція переможця відкритих торгів, проведених 12.02.2020, не повною мірою відповідала вимогам тендерної документації. Зокрема, якість окремих комплектуючих споруд не була підтверджена належними сертифікатами, окремі з них не відповідали встановленим вимогам в частині кольору та інших технічних параметрів. Не зважаючи на вказані порушення, 02.04.2020 департаментом освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради укладено договір поставки штучної новорічної ялинки.

За втручання прокуратури нераціональне витрачання бюджетних коштів попереджено.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1588