Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.07.2020

На Смілянщині оголошено підозри підлітку та його спільнику, які пограбували місцевого жителя

За процесуального керівництва Смілянської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 15-річному підлітку та раніше судимому 23-річному жителю Смілянщини за фактом скоєння відкритого викрадення чужого майна, поєднаного з насильством, яке не є небезпечним для життя та здоров’я потерпілого (ч. 2 ст. 186 КК України).

За версією слідства, підозрювані, перебуваючи у нічний час поряд із будинком 24-річного жителя м. Сміла, за попередньою змовою, із застосуванням насильства відкрито заволоділи мобільним телефоном та іншим майном потерпілого, спричинивши йому шкоду на суму понад 40 тис. грн.          

 
З метою запобігання продовженню протиправної поведінки, за клопотаннями слідчого, погодженими прокурором, судом застосовано до неповнолітнього підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту,  до його повнолітнього спільника - тримання під вартою.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1429