Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2020

У Черкасах припинено незаконну діяльність групи осіб, які виготовляли фальсифікований алкоголь. З незаконного обігу вилучено понад 10 000 літрів напоїв сумнівної якості (ФОТО)

За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області працівниками Головного управління ДФС у Черкаській області 09.07.2020 припинено незаконну діяльність групи осіб, які за версією слідства, здійснювали незаконне виготовлення та збут алкогольних напоїв, що можуть становити загрозу для життя і здоров'я людей (ч. 1, ч. 3 ст. 204 КК України).

Під час обшуків у гаражних приміщеннях і транспортних засобах, які використовувалися правопорушниками у протиправній діяльності, правоохоронцями виявлено та з незаконного обігу вилучено понад 2 000 л рідини із запахом, характерним для спирту етилового та більш як 10 000 л незаконно виготовлених алкогольних напоїв, частину з яких було розфасовано у пластикові ємності об’ємом по 5 літрів для подальшого збуту населенню під виглядом горілки та коньяку.

У кримінальному провадженні на цей час триває проведення слідчих та процесуальних дій, спрямованих на виявлення та фіксацію всіх обставин вчинення кримінального правопорушення та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

   

кількість переглядів: 1534