Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2020

Прокуратура відстояла в суді покарання у вигляді 4 років позбавлення волі зловмиснику, який вчинив розбійний напад на неповнолітнього

За принципової позиції прокуратури Черкаської області колегією суддів кримінальної палати Черкаського апеляційного суду залишено без змін вирок суду першої інстанції, яким раніше судимому мешканцю міста Черкаси за вчинення розбійного нападу на малолітнього призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

В суді прокуратурою доведено, що обвинувачений в листопаді 2019 року вчинив розбійний напад на неповнолітнього хлопця в місті Черкаси та заволодів його особистими речами загальною вартістю майже 4 тис. грн, після чого з місця скоєння злочину зник.

Вироком Соснівського районного суду м. Черкаси зловмисника визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 1 ст. 187 КК України, та призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

Однак сторона захисту оскаржила це рішення до суду апеляційної інстанції, який підтвердив законність позиції обвинувачення.

Наразі апеляційна скарга сторони захисту залишена без задоволення, вирок суду набрав законної сили.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1494