Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2020

На Драбівщині прокуратура оголосила підозру колишньому сільському голові за зловживання службовим становищем під час ремонту доріг

За процесуального керівництва Драбівського відділу Золотоніської місцевої прокуратури колишньому голові однієї з сільських рад Драбівського району повідомлено про підозру за фактом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам та завдало шкоди сільській раді, на загальну суму понад 750 тис грн  (ч. 2 ст. 364 КК України).

За версією слідства, підозрювана, будучи службовою особою, уклала низку договорів підряду по поточному ремонту дорожнього покриття та без проведення технічного нагляду приймала роботи й підписувала акти приймання виконаних будівельних робіт із зазначенням завищених обсягів і вартості фактично виконаного ремонту дорожнього покриття, чим заподіяла місцевому бюджету істотну шкоду.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1229