Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2020

Судитимуть жителя Житомирської області за спробу надати неправомірну вигоду начальнику відділення поліції

За наслідками досудового розслідування Корсунь-Шевченківським відділом Звенигородської місцевої прокуратури 24.06.2020 скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя Житомирської області, який здійснив спробу підкупу працівника Нацполіції (ч. 3 ст. 369 КК України).

Досудовим розслідування установлено, що обвинувачений, діючи умисно, в інтересах третіх осіб, з метою звільнення останніх від кримінальної відповідальності, передбаченої ч. 3 ст. 187 КК України, зняття їх з розшуку та повернення вилученого майна, намагався надати начальнику одного із відділень Нацполіції частину обіцяної неправомірної вигоди в розмірі 1 500 (одна тисяча п’ятсот) доларів США.
Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1408