Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.06.2020

На Черкащині керуючому справами виконкому міської ради повідомлено про підозру в незаконному заволодінні комунальним майном

Смілянською місцевою прокуратурою спільно зі слідчими Нацполіції зібрано достатньо доказів, на підставі яких керуючому справами виконавчого комітету міської ради одного з районних центрів Черкащини повідомлено про підозру за фактом незаконного заволодіння деревиною, а саме стовбурами багаторічних ялин, які було зрізано на території дитячого садочку (ч. 2 ст. 191 КК України).

За даними слідства, 61-річний посадовець органу місцевого самоврядування, зловживаючи службовим становищем, з корисливих мотивів, перевищуючи повноваження шляхом надання незаконних вказівок працівникам комунального підприємства, незаконно заволодів указаною деревиною, розпорядившись нею на власний розсуд. Своїми діями підозрюваний заподіяв матеріальну шкоду територіальній громаді міста.

Нагадуємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1493