Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.06.2020

У Смілі затримано групу наркоторговців, які систематично продавали наркотичні засоби та психотропні речовини

За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області 16.06.2020 працівниками слідчого управління ГУНП в Черкаській області спільно з Управлінням стратегічних розслідувань в Черкаській області Департаменту стратегічних розслідувань, в порядку ст. 208 КПК України затримано чотирьох осіб, які займалися систематичним збутом психотропної речовини та наркотичних засобів на території м. Сміла (ч. 2 ст. 307 КК України).

В ході проведення обшуків за місцями проживання фігурантів кримінального провадження правоохоронцями вилучено речовини, ззовні схожі на психотропну речовину – амфетамін вагою понад 450 г, значну кількість особливо небезпечного наркотичного засобу – канабіс, а також грошові кошти, здобуті злочинним шляхом.

На цей час вирішується питання про повідомлення вказаним особам про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України та обрання їм запобіжних заходів.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 307 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1247