Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.06.2020

Завдяки прокуратурі поповнено бюджети громад в Катеринопільському та Золотоніському районах

За втручання Звенигородської місцевої прокуратури приватне товариство у добровільному порядку сплатило до бюджету заборгованість із виплати орендної плати за користування земельною ділянкою державної форми власності в Катеринопільському районі на загальну суму 467 тис. грн.

Раніше прокуратура виявила, що під час використання земель промисловості площею 62 га господарюючий суб’єкт порушував договірні зобов’язання та упродовж 2018-2019 років своєчасно не сплачував орендну плату, що стало підставою для звернення прокуратури до господарського суду Черкаської області з позовом про відшкодування до бюджету заборгованості.

Крім того, господарським судом Черкаської області задоволено позовну заяву Золотоніської місцевої прокуратури про стягнення з фізичної особи-підприємця заборгованості з орендної плати за земельну ділянку державної власності комерційного призначення в адміністративних межах Вознесенської сільської ради Золотоніського району, в сумі понад 44 тис. грн, з урахуванням пені та інфляційних втрат, утвореної упродовж 2017-2020 років.

Таким чином, завдяки зусиллям прокуратури у червні поточного року місцеві бюджети поповнено на понад 500 тис. грн.

Наразі державні інтереси захищено, місцеві бюджети поповнено на понад 500 тис. грн.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

 

кількість переглядів: 1203