Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.06.2020

На Христинівщині прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно начальника поштового відділення, яка підозрюється в заволодінні 48 тис. грн

За процесуального керівництва Христинівського відділу Уманської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно начальника поштового відділення зв’язку АТ «Уркрпошта» одного із сіл Христинівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України.

За версією слідства, начальник поштового відділення, будучи службовою особою та використовуючи своє службове становище, в період часу з лютого 2018 року до  липня 2018 року, умисно, з корисливих мотивів, з метою привласнення чужого майна, яким внаслідок службового становища остання мала право оперативно управляти, перебуваючи в приміщенні відділення поштового зв’язку заволоділа грошовими коштами в сумі 48 тис. грн.

Прокуратурою вживаються заходи для забезпечення розгляду справи в суді в розумні строки.

Нагадаємо, відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1217