Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.06.2020

Арештовано жителя м. Канів, який намагався вбити двох місцевих жителів

Канівським відділом Золотоніської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15, п. 1, ч. 2, ст. 115 КК України, а саме незакінченого замаху на вбивство двох осіб.

Досудовим розслідуванням установлено, що житель м. Канів 06.06.2020, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись у приміщенні тамбуру біля вхідних дверей власної квартири, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, під час сварки, за допомогою розкладного ножа, умисно наніс проникаючі поранення двом потерпілим особам, спричинивши їм тілесні ушкодження, однак не довів свої злочинні дії до кінця через те, що йому завадили сусіди.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15, п. 1, ч. 2, ст. 115 КК України, та 07.06.2020 обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вина не буде доведена в законному порядку і встановлена обвинувальним вироком суду.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1468