Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.06.2020

Прокурор Черкаської області представив колективу нового заступника (ФОТО)

Сьогодні, 05.06.2020, прокурор Черкаської області Олександр Воронін представив колективу свого заступника.

Наказом Генерального прокурора від 04.06.2020 на цю посаду призначено Сергія Пидорича.

Олександр Воронін побажав новопризначеному заступнику успіхів і наснаги в роботі. У свою чергу, Сергій Пидорич висловив подяку за довіру та сказав, що докладе максимум зусиль задля забезпечення належного виконання функцій, покладених на прокуратуру.

Довідково: Пидорич Сергій Миколайович працює в органах прокуратури з травня 2007 року. Обіймав різні посади в органах прокуратури Черкаської області, в тому числі керівні. За цей час працював слідчим, старшим слідчим і помічником прокурора прокуратури Соснівського району м. Черкаси, начальником відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Черкаської області, Шевченківським прокурором з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Черкаської області, прокурором м. Черкаси, начальником відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Черкаської області, тощо.

До призначення на посаду заступника прокурора Черкаської області працював на посаді начальника управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Черкаської області.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2135