Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2020

Золотоніська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно підприємця, який підозрюється в привласненні 156 тис. грн під час ремонту доріг

Золотоніською місцевою прокуратурою скеровано до Золотоніського міськрайонного суду Черкаської області обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо приватного підприємця, обвинуваченого у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України.

Установлено, що підприємець під час виконання договору підряду по капітальному ремонту дорожнього покриття в одному із сіл Золотоніського району, умисно, з корисливих мотивів вніс до акту приймання виконаних будівельних робіт недостовірні відомості, шляхом завищення обсягів та вартості фактично виконаних будівельних робіт, в результаті чого привласнив бюджетні кошти на загальну суму 156 тис. грн.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1284