Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.05.2020

За апеляцією прокуратури судом ухвалено законний вирок щодо неодноразово судимої викрадачки чужого майна

За втручання прокуратури в суді апеляційної інстанції  оскаржено та переглянуто незаконний вирок у кримінальному провадженні за обвинуваченням неодноразово судимої за скоєння умисних корисливих злочинів місцевої жительки у вчиненні таємного викрадення майна потерпілих в приміщенні Черкаської обласної філармонії,  за ч. 2 ст. 185 КК України.

Черкаський апеляційний суд погодився з доводами прокурора та скасував вирок Соснівського районного суду м. Черкаси від 03.05.2019, яким особу засуджено до 3 років позбавлення волі зі звільненням від відбування призначеного покарання з випробуванням з іспитовим строком на 3 роки,  ухваливши новий вирок, яким особу засуджено до реального позбавлення волі строком на 2 роки.

За даними слідства, обвинувачена восени 2018 року, перебуваючи в гримерній кімнаті Черкаської обласної філармонії, таємно викрала жіночу сумку, в якій знаходилися документи, гаманець з банківською карткою та грошовими коштами, іншими речами потерпілої, а у подальшому телефон, що належав іншій потерпілій особі, після чого з викраденим майном зникла, завдавши їм матеріальну шкоду.

 

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1369