Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2020

Повідомлено про підозру неповнолітньому за фактом смертельної ДТП, в якій загинула літня жінка

За процесуального керівництва відділу ювенальної юстиції прокуратури Черкаської області повідомлено про підозру неповнолітньому жителю Черкащини за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої особи (ч. 2 ст. 286 КК України).

За версією слідства, в лютому 2020 року 17-річний підліток, не маючи посвідчення на право керування транспортним засобом, керуючи автомобілем, проявив неуважність, не стежив за дорожньою обстановкою та допустив наїзд на 68-річну жительку м. Монастирища, яка рухалась по узбіччі дороги в попутному з автомобілем напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди остання померла.

На цей час у кримінальному провадженні тривають слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1715