Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.05.2020

За фактом смертельної ДТП, в якій постраждали діти, відкрито та розслідується кримінальне провадження (ФОТО)

Ювенальними прокурорами здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що мала місце 22.05.2020 у Жашківському районі Черкаської області, в результаті якої постраждали діти, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України.

За даними слідства, 22.05.2020, близько 10 години водій автомобіля «Toyota Land Cruiser», рухаючись по автодорозі сполученням «Київ-Одеса», 149 км, в напрямку м. Одеса здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Mercedes Vario», який в результаті цього перекинувся, а автомобіль «Toyota Land Cruiser» допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21114».

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажири автомобіля «ВАЗ 21114», серед яких одна малолітня дитина, загинули на місці події, два неповнолітні пасажири з вказаного транспортного засобу госпіталізовані до лікарні в тяжкому стані.

На цей час у кримінальному провадженні тривають слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Наразі водія автомобіля «Toyota Land Cruiser» затримано в порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України.

Досудове розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури Черкаської області.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1818