Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.05.2020

Директора товариства судитимуть за привласнення 1,9 млн грн бюджетних коштів у ході реконструкції очисних споруд на Черкащині

За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно керівника суб’єкта господарювання, який обвинувачується у заволодінні близько 1,9 млн грн бюджетних коштів та службовому підробленні документів під час виконання робіт на об’єкті будівництва «Реконструкція каналізаційних очисних споруд в м. Кам’янка Черкаської області»  (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

За даними слідства, уклавши з комунальним підприємством договір на виконання ремонту указаного вище об’єкту, директор товариства з обмеженою відповідальністю вніс до акту приймання будівельних робіт недостовірні відомості, завищивши обсяги та вартість фактично виконаного ремонту, в результаті чого привласнив бюджетні кошти в особливо великих розмірах.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1372