Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.05.2020

Хулігана, який напав з молотком на водія білого лімузина, засуджено до 3 років позбавлення волі

За публічного обвинувачення Черкаської місцевої прокуратури 20.05.2020 Cоснівський районний суд м. Черкаси визнав винним 35-річного місцевого жителя у вчиненні хуліганства з нанесенням тілесних ушкоджень водію білого лімузина (ч. 4 ст. 296 КК України).

В ході судового розгляду доведено, що обвинувачений, 15.12.2019, перебуваючи на перехресті Дахнівська-Менделєєва в м. Черкаси, грубо порушуючи громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, наніс молотком декілька ударів раніше незнайомому йому жителю м. Черкаси (водію білого лімузина), після чого з місця вчинення кримінального правопорушення зник. Внаслідок скоєння хуліганських дій потерпілому спричинено тілесні ушкодження.

Зловмисник, який безпосередньо бив водія молотком, визнав свою винну у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та його засуджено до покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.

Другий фігурант справи нині перебуває під вартою, обвинувальний акт стосовно нього скеровано до суду для розгляду по суті. 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1432