Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2020

На Корсунщині під час спроби надати начальнику відділення поліції неправомірну вигоду затримано жителя Житомирської області (ФОТО)

У вівторок, 19.05.2020, за процесуального керівництва Звенигородської місцевої прокуратури слідчими Корсунь-Шевченківського відділення поліції Звенигородського ВП ГУНП в Черкаській області спільно з Черкаським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України викрито жителя Житомирської області, який висловив пропозицію надати неправомірну вигоду в розмірі 3 000 доларів США та намагався надати частину указаних коштів у розмірі 1 500 доларів США начальнику одного із відділень поліції за закриття кримінального провадження, зняття підозрюваних з розшуку й повернення вилученого майна.

Порушника затримано в порядку ст. 208 КПК України, на цей час вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України та обрання запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1604