Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.05.2020

Підприємцю оголошено підозру за фактом привласнення 122 тис. грн бюджетних коштів під час виконання ремонтних робіт в спортнивній школі

За процесуального керівництва Смілянської місцевої прокуратури  повідомлено про підозру фізичній особі-підприємцю за фактом службового підроблення та привласнення бюджетних коштів у розмірі 122 тис. грн під час ремонту приміщення закладу освіти (ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 191 КК України).

За даними слідства, підприємець, зловживаючи своїм службовим становищем, достовірно знаючи, що роботи за договором підряду по капітальному ремонту покрівлі приміщення Станції юних техніків та Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Кам’янської районної ради виконано не в повному об’ємі, виготовив акти використаних матеріалів із завідомо неправдивими відомостями та привласнив бюджетні кошти.

На цей час у кримінальному провадженні триває слідство, вживаються заходи щодо забезпечення прийняття законних і неупереджених процесуальних рішень.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1417