Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.05.2020

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно зловмисника, який заради наживи вчинив умисне вбивство жителя Черкащини

За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області завершено досудове розслідування за обвинуваченням раніше судимого 40-річного жителя Смілянського району в умисному заподіяння смерті іншій людині з корисливих мотивів, розбійному нападі з заподіянням тяжких тілесних ушкоджень та умисному спричиненні легких тілесних ушкоджень потерпілому.  Наразі обвинувальний акт за п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 125, ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України направлено до суду.

За даними слідства, обвинувачений 24.11.2019, перебуваючи в домоволодінні потерпілого, з метою подальшого заволодіння його майном, наніс останньому численні удари молотком і ножем в різні частини тіла, спричинивши тілесні ушкодження, від яких настала смерть потерпілого. Після цього, з метою безперешкодної втечі з місця злочину, він ударив молотком і зв’язав іншу особу, яка також перебувала в указаному домоволодінні.

У межах досудового розслідування зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Довідково: за вчинене особі загрожує від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1476