Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.04.2020

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно працівника ДСНС за вчинення ДТП, в якому постраждала неповнолітня дівчина(ФОТО)

За наслідками досудового розслідування прокуратура Черкаської області направила до Придніпровського районного суду міста Черкаси обвинувальний акт стосовно працівника управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).

За версією слідства, обвинувачений 24.01.2020, керуючи автомобілем,  наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу на вул. Припортовій в м. Черкаси допустив наїзд на малолітню потерпілу, внаслідок чого остання отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим у місті Києві.

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не меже бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 274