Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.04.2020

Взято під варту водія автомобіля, який підозрюється у вчиненні смертельної ДТП на Черкащині (ФОТО)

За клопотанням органу досудового розслідування, погодженого прокурором прокуратури Черкаської області, слідчим суддею Придніпровського районного суду м. Черкаси обрано запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою без можливості внесення застави водію автомобіля, який підозрюється у вчиненні смертельної дорожньо-транспортної пригоди.

За даними слідства, 18.04.2020, близько 13 години, 44 - річний водій автомобіля «Москвич 412», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, рухаючись по автодорозі Золотоноша-Черкаси-Чигирин-Кременчук, від м. Черкаси в напрямку м. Чигирин, грубо порушив вимоги Правил дорожнього руху України, виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2107», який рухався у зустрічному напрямку.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув водій автомобіля «ВАЗ 2107», ще три особи отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Винуватця дорожньо-транспортної пригоди затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України.

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1307