Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.04.2020

Правоохоронці в Черкасах викрили працівника поліції за підозрою в одержанні неправомірної вигоди (ФОТО)

За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області 09.04.2020 правоохоронці викрили та в порядку ст. 208 КПК України затримали за підозрою в одержанні неправомірної вимоги працівника поліції Черкаського ВП ГУНП у Черкаській області (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, він вимагав і отримав від жительки м. Черкаси грошові кошти у розмірі 5 тис. грн за не притягнення останньої до кримінальної відповідальності через нібито вчинений нею злочин.

Слідчо-оперативні заходи проведено спільно прокурорами, слідчими Державного бюро розслідувань, працівниками управління Служби безпеки України в Черкаській області та Черкаського управління ДВБ Національної поліції України.

Наразі тривають першочергові слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення вказаній особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

 

 
   

кількість переглядів: 1476