Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.04.2020

На лаві підсудних – 4 особи, обвинувачені в систематичному збуті наркотичних засобів і психотропних речовин на території Уманського району

Прокуратура Черкаської області погодила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 4-х осіб за фактом незаконного збуту наркотичних засобів і психотропних речовин на території Уманського району Черкаської області (ч.ч 2, 3 ст. 307 КК України).

В ході здійснення досудового розслідування, під час проведених негласних слідчих (розшукових) дій та обшуків у підозрюваних осіб виявлено та вилучено амфетамін загальною масою 28 г, який упаковано в 16 поліетиленових пакети, канабіс масою 237 г, розфасований у 256 поліетиленових пакети та електронні ваги.

Довідково: санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1435