Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.03.2020

Повідомлено про підозру 3 службовим особам за фактом заволодіння коштами державного підприємства в сумі майже 1, 5 млн грн

За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області слідчі Управління СБУ в Черкаській області повідомили про підозру 3 службовим особам черкаського підприємства у заволодінні державними коштами в сумі майже 1 млн 500 тис. грн у ході ремонту на державному підприємстві (ч. 5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, підозрювані умисно, шляхом зловживання своїм службовим становищем, за попередньою змовою між собою, у період часу з лютого 2017 року до кінця 2018 року, під час ремонту приміщення державного підприємства завищували обсяги та вартість фактично виконаних ремонтних робіт, в результаті чого розтратили державні кошти в особливо великих розмірах.

Наразі прокуратурою області вживаються заходи щодо обрання зазначеним особам запобіжних заходів та накладення арешту на майно.

Нагадуємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1389