Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.03.2020

У Черкасах затримали службовця Державного річкового та морського транспорту України за підозрою в одержанні неправомірної вигоди (ФОТО)

У середу, 25.03.2020, Черкаська місцева прокуратура спільно з працівниками Управління СБУ в Черкаській області та слідчими Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області викрили службовця Державного річкового та морського транспорту України, який підозрюється у вимаганні 10 тис. грн неправомірної вигоди від фізичної особи за безперешкодну реєстрацію водного транспорту.

Державний службовець в порядку ст. 208 КПК України затриманий на гарячому, одразу після одержання частини неправомірної вигоди в розмірі 3 тис. 600 грн.

На цей час вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, за попередньою змовою групою осіб ) Кримінального кодексу України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вина не буде доведена в законному порядку і встановлена обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1767