Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.03.2020

На Звенигородщині колишнього голову сільської ради притягнуто до адміністративної відповідальності за укладення договорів в умовах конфлікту інтересів

За принципової позиції Звенигородської місцевої прокуратури 23.03.2020  Звенигородським районним судом колишнього сільського голову визнано винним у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією (ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП ) та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу розміром 3 400 грн.

Установлено, що вказаний посадовець, всупереч вимогам Закону України «Про запобігання корупції», не повідомив про наявність у нього реального конфлікту інтересів під час укладення 2 договорів про проведення поточних ремонтів вулиць одного із сіл Звенигородського району Черкаської області.

Зазначимо, що порушення антикорупційного законодавства виявлено прокурорами Звенигородською місцевої прокуратури за результатами опрацювання даних інтернет ресурсу «Прозорро», у звязку із чим управлінням стратегічних розслідувань в Черкаській області ДСР НП України складено відповідний протокол.

На цей час рішення суду не набрало законної сили.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1645