Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.03.2020

У Черкасах повідомили про підозру трьом членам організованої групи за систематичний збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв мешканцям регіону

За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області повідомлено про підозру трьом членам організованої групи за фактом незаконного придбання, зберігання, транспортування з метою збуту, а також систематичного збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв жителям Черкащини (ч. 3 ст. 28 ч. 1 ст. 204 КК України).

За версією слідства, члени злочинного угруповання, до складу якого входило троє жителів м. Черкаси, в період часу з серпня 2018 року до листопада 2019 року організували придбання незаконно виготовлених алкогольних напоїв, їх перевезення і зберігання в одному із гаражних приміщень в м. Черкаси з метою подальшого збуту.

У ході проведення обшуків за місцем зберігання незаконно виготовлених алкогольних напоїв, а також за місцем проживання 2 членів організованої групи та в автомобілі, яким вони користувалися, виявлено та вилучено близько 1000 л незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

Вказане кримінальне провадження розслідує СУ ГУНП в Черкаській області.

Нагадаємо, відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1470