Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2020

Постануть перед судом зловмисники, які обвинувачуються в умисному вбивстві двох черкащан

За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Черкаській області завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно двох осіб, які, за версією слідства, діючи за попередньою змовою з іншими невстановленими особами, 17.09.2019, на території колишнього військового полігону поблизу м. Сміла Черкаської області нанесли численні тілесні ушкодження, у тому числі із використанням вогнепальної зброї, двом жителям м. Черкаси, внаслідок отримання яких потерпілі померли.

Дії обвинувачених кваліфіковано за ознаками злочинів, передбачених пунктами 1, 12 ст. 115 (умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині двох і більше осіб, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч. 1 ст. 263 (придбання, зберігання, носіння вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.

Прокуратурою вживаються заходи для забезпечення розгляду справи в суді в розумні строки.

Довідково: за вчинене правопорушення особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Пресслужба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1743