Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.02.2020

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно водія автомобіля, з вини якого сталася ДТП, внаслідок чого загинув близнюк

Прокуратура Черкаської області 21.02.2020 затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 56-річного жителя м. Черкаси, який підозрюється у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинув 4-річний хлопчик.

За даними слідства, обвинувачений 09.01.2020, близько 17 год. 30 хв., керуючи автомобілем «ЗАЗ VIDA», рухаючись по одній із вулиць в місті Черкаси, скоїв наїзд на двох малолітніх близнюків з дідусем, які переходили дорогу в установленому місці.

Внаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди всі троє пішоходів отримали тілесні ушкодження, та у подальшому один із малолітніх потерпілих помер у лікарні.

Водія указаного автомобіля обвинувачують у вчиненні злочину, передбаченого ч. ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, прокуратура звернулася до суду з клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб, однак слідчим суддей прийнято рішення про обрання йому запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Пресслужба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1432