Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.01.2020

У прокуратурі Черкаської області відбулася робоча зустріч з начальником філії Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області (ФОТО)

У п’ятницю, 24.01.2020, прокурор Черкаської області Олександр Воронін провів робочу зустріч з начальником філії Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області Олександром Культенком. 

Зустріч відбулася в рамках запровадження нових підходів при забезпеченні виконання адміністративних стягнень у виді суспільно корисних робіт і дотримання законодавства з цих питань.

У ході дискусії звернуто особливу увагу питанню налагодження співпраці між уповноваженими органами з питань пробації та органами місцевого самоврядування з метою напрацювання ефективного механізму при виконанні судових рішень про накладення адміністративних стягнень, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян.

За підсумками зустрічі визначено орієнтири скоординованих дій та заходів, а також обговорено питання взаємодії між органами прокуратури області та філією Держаної установи «Центр пробації» в Черкаській області, які, у свою чергу, слугуватимуть забезпеченню законності під час застосування заходів впливу за вчинення адміністративних правопорушень.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1664