Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.01.2020

Повідомлено про підозру 2 службовим особам приватного товариства у справі заволодіння коштами місцевого бюджету

Прокуратура Черкаської області повідомила про підозру двом службовим особам черкаського підприємства у заволодінні коштами місцевого бюджету на суму понад 1 млн грн під час постачання обладнання для потреб комунального закладу «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради (ч. 5 ст. 191 КК України).

У ході досудового розслідування, яке проводиться слідчим відділом Управління Служби безпеки України в Черкаській області, встановлено, що службовці одного з підприємств м. Черкаси, яке в 2017 році отримало перемогу в тендерних торгах по закупівлі спеціального рентгенівського обладнання для потреб указаного вище медичного закладу, в порушення законодавства України, яким регулюються відносини, пов’язані з визначенням цін на лікарські засоби та вироби медичного призначення, з метою власного збагачення, реалізували лікарні обладнання за завищеною ціною, внаслідок чого заволоділи коштами місцевого бюджету в особливо великих розмірах.

Нагадуємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1747