Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.01.2020

Повідомлено про підозру водію автомобіля, з вини якого в ДТП постраждали дідусь з близнюками

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху жителем м. Черкаси, який керував транспортним засобом, що спричинило потерпілим тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).

Установлено, що 9 січня 2020 року, близько 17 години 30 хвилин водій автомобіля ЗАЗ VIDA, рухаючись по одній з вулиць в місті Черкаси, скоїв наїзд на двох малолітніх близнюків з дідусем, які переходили дорогу, внаслідок чого всі троє пішоходів отримали тяжкі тілесні ушкодження.

На підставі зібраних доказів винуватцю дорожньо-транспортної пригоди повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Прокуратура звернулася до суду з клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб.

На цей час у кримінальному провадженні тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, завершення досудового розслідування у найкоротший строк і прийняття кінцевого процесуального рішення згідно з вимогами ст. 283 КПК України. 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2558