Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.01.2020

Прокуратура припинила незаконну діяльність тальнівських наркоторговців (ФОТО)

Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, яке розслідується слідчими УСБ України в Черкаській області, про злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

Так, працівниками прокуратури Черкаської області у тісній взаємодії з УСБ України в Черкаській області та Черкаським управлінням ДВБ НП України 16.01.2020, в ході спеціальної операції, в порядку ст. 208 КПК України затримано двох жителів м. Тальне, які систематично здійснювали збут особливо небезпечних наркотичних засобів і психотропних речовин в особливо великих розмірах на території Черкаської області.

У ході затримань і проведених обшуків виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс та психотропну речовину – амфетамін, а також інші речовини, склад і належність яких встановлюється.

Наразі проводяться першочергові невідкладні слідчі та процесуальні дії, слідчими та прокурорами готується повідомлення про підозру й клопотання до суду про застосування до підозрюваних запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 307 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

   

 

кількість переглядів: 1395